Preview Mode Links will not work in preview mode

I den här podden tar Anton Granlund hjälp av kända profiler för att undersöka begreppet influencer, han hämtar de bästa insikterna och lyfter fenomenet och individerna bakom framgångarna.

Apr 30, 2018

I veckans avsnitt gästas Influencerpodden av den flerfaldig världsmästaren och kampsportaren Jörgen Kruth.


Apr 23, 2018

I det här avsnittet träffar vi Andrea Brodin som inspirerar det svenska folket med inredning genom sin medverkan i flera olika tv-program och på daglig basis i sin blogg med namnet Mellan dam och glamm.


Apr 16, 2018

I veckans avsnitt möter vi bloggveteranen Petra Tungården som efter  sju år lämnar sin roll på Metro mode för att satsa på sitt eget varumärke tillsammans med Influencer Agenturen CUBE.


Apr 11, 2018

I veckans avsnitt möter vi Per Holkneckt som delar med sig av insikter och tips från sitt, minst sagt, innehållsrika liv. Varför är det bra att berätta om att man har det tufft eller mår dåligt? Hur bör man tänka kring sitt innehåll i sociala medier och varför har Per dåligt självförtroende? Ett avsnitt...


Apr 2, 2018

Vi träffar livsstilsbloggaren Linn Herbertsson som bland annat berättar hur hon genom sin blogg bearbetat sorgen efter sin mammas bortgång och om en framtid där hon tror att Influencers i större utsträckning kommer att sälja egna produkter, något som hon själv jobbar på med för fullt i sitt nya bolag.