Preview Mode Links will not work in preview mode

I den här podden tar Anton Granlund hjälp av kända profiler för att undersöka begreppet influencer, han hämtar de bästa insikterna och lyfter fenomenet och individerna bakom framgångarna.

Mar 26, 2018

I det här avsnittet möter vi Daniel Redgert. Småstadskillen som drömde om storstaden och som numera satt målet på en egen skyskrapa. Han är f.d PR Chef och numera VD på sitt eget bolag och vi hör honom berätta om hur nätverkande och sociala medier varit nyckel till framgång.


Mar 20, 2018

Den här veckan hänger vi med humorduon Klas och Alfred som gjort sin karriär via sociala medier. Resan har gått via Facebook, Instagram och YouTube till en egen humorserie på SVT. Men i varje skratt finns ett allvar och det allvaret pratar hinner vi också prata en hel del om.


Mar 13, 2018

I veckans avsnitt möter vi Charlie Eriksson som står bakom informationsprojektet Aldrig ensam som har som mål att sprida kunskap och bryta tystnaden kring det tabubelagda ämnet psykiskt ohälsa.Projektet etablerades med hjälp av spridning i sociala medier och Facebook är den viktigaste kanalen för...


Mar 6, 2018

Den här veckan träffar vi professorn föreläsaren och författaren Michael Dahlen. Han berättar om parasociala relationer, om snaskighetsfaktorn som var en bidragande orsak till framgången för #metoo och om vikten av att skapa ett innehåll som sticker ut.