Preview Mode Links will not work in preview mode

I den här podden tar Anton Granlund hjälp av kända profiler för att undersöka begreppet influencer, han hämtar de bästa insikterna och lyfter fenomenet och individerna bakom framgångarna.

Jan 30, 2018

Denna veckan träffar vi Bingo Rimér. Hör han bl.a berätta hur företag bör jobba med sociala medier, om han skulle kunna leva enbart på intäkter från sociala medier och hur gick det till när han råkade visa lite för mycket på Instagram? 


Jan 23, 2018

I denna veckas avsnitt träffar vi Oscar Enestad. Han är artist, modell och influencer med internationell karriär som byggts upp med fans på sociala medier som språngbräda.


Jan 16, 2018

I veckans avsnitt av Influencerpodden träffar vi Sanne Alexandra. Hon pratar bland annat om vilka hennes förebilder är och hur hon själv vill stötta och coacha unga tjejer via sina sociala kanaler.


Jan 9, 2018

I veckans avsnitt av Influencerpodden möter vi Ellen Bergström som uppmanar marknadschefe att våga använda humor och att inte ta sig själva och sitt varumärke på för stort allvar. 


Jan 2, 2018

Jesper är entreprenören bakom instagramfenomenet  Scandinavian Homes med över en halv miljon följare. Han pratar om trovärdighet och kvalité och om vikten att addera ett värde för följaren när man genomför samarbeten.