Preview Mode Links will not work in preview mode

I den här podden tar Anton Granlund hjälp av kända profiler för att undersöka begreppet influencer, han hämtar de bästa insikterna och lyfter fenomenet och individerna bakom framgångarna.

Sep 16, 2019

Från mode och make-up till trädgård, inredning och arkitektur. Frida Fahrman berättar om en lika personlig som yrkesmässiga resa som började på Metro med en blogg och som idag är en mångfacetterad business där Fridas kreativitet och skapande är den röda tråden.


Sep 9, 2019

Om att sörja sin mamma med hela svenska folket, kändisskapets fram och baksida, att välja rätt tankar för att må bra och den nya boken Tacksamhet.


Sep 2, 2019

Livet suger regelbundet, men genom självledarskap kan vi stå bättre rustade att ta oss igenom både små och stora kriser. Mia Törnblom rustar människor, team och organisationer med tekniker och metoder för att utvecklas och den resan börjar med självkännedom och självmedvetenhet.


Aug 26, 2019

Han blev mångmiljonär genom sitt bolag som slussar spelare till nätcasinon. Idag är han filantrop och har köpt domänen great.com för 900.000 dollar med en ambition att driva pengar till välgörande projekt som förändrar världen.


Aug 19, 2019

Utnämnd till årets superkommunikatör är framtidsspanaren och PR konsulten John Mellkvist som drivit frågan om ålderism.